Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı iken 28 Haziran 2018 seçimlerinde milletvekili adayı olan ve bu nedenle İl Başkanlığı görevinden istifa eden Avukat Atilla Şahin, tekrar aday oldu.

CHP Ordu İl binasında 1basın açıklamasında İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Atilla Şahin, “Her zaman birlikte düşünmeye, birlikte karar vermeye ve ortak akla inandım. Özümsediğim parti ilkelerimiz doğrultusunda yaşadım ve hiç kimseye yaslanmadan, birisi ya da birilerinin yönlendirmesi olmadan, her zaman sadece siz değerli partililerimizden talep ederek ve sadece partililerimizin feraseti ve tercihi ile partimin her kademesinde onurla ve gururla göğsüm kabararak görev yaptım. Ulu önder Atatürk’ten aldığımız en değerli miras olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerindeki görevleri bana layık gören siz değerli partililerimize minnettarım. Atatürk’ün dediği gibi; özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Bu ilkesel değerler bütününde ve il örgütümüzü, partimizi daha da ileriye taşımak inanç ve isteğim doğrultusunda CHP il başkanlığı görevine adayım. “ dedi.

“YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRECEĞİM”

30 yılı aşkın süredir üyesi olduğum, her kademesinde hiçbir şahsi ikbal beklentisi olmaksızın şevkle ve arzuyla çalıştığım partimin vereceği her türlü görev benim için bir onurdur, başımın üstündedir diyen Şahin, “Eğer değerli partililerimiz tarafından bu görev bana verilirse; daha önceki başkanlığım döneminde tıpkı içinde bulunduğumuz bu binayı partimize kazandırdığımız gibi, yeni projelerle bu sefer özellikle de gençlerle ilgili önemli projelerimizin olduğunu ve bunları hayata geçireceğimizi belirtmek isterim.” diye konuştu.

 Bilindiği gibi daha önce yine CHP Ordu Eski İl Başkanı Osman Güngör’de adaylığını açıklamıştı. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim