TFF 3. lig 2. grup ekiplerinden 52 Orduspor futbol kulübü, hafta sonu oynanacak olan 68 Aksaray futbol kulübü karşılaşmasının hazırlıklarına bugün itibariyle teknik direktör Cüneyt tiryaki nezaretinde start verdi.

ligin ikinci devresine Kuşadasıspor galibiyetle başlayan mor beyazlı ekip, karşılaşmanın ardından 1 günlük izin yaptı. İznin ardından 68 Aksaray hazırlıklarına başlayan 52 Orduspor'da antrenmanda futbolcuların moralli olması gözlerden kaçmadı.

Antrenmanda açıklamalar yapan 52 Orduspor futbol kulübü teknik direktörü Cüneyt Tiryaki, Kuşadasıspor karşılaşmasını değerlendirerek ikinci devreye galibiyetle başlamanın önemli olduğunu söyleyerek şunları söyledi; “Kuşadasıspor’dan aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Aynı durumu aynı enerjiyi kalan 17 müsabakada da bekliyorum. Yeni katılan arkadaşlarımızın da bu galibiyette emeği var.” dedi

Transfer konusuna da değinen Tiryaki, sezonun ilk yarısında Hacettepe futbol Kulübü’nde oynayan Batuhan Uçan için Gençlerbirliği ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Tiryaki, “takımımıza yeni bir transfer oyuncumuz katıldı kendisi Batuhan Uçar’ı sezon sonuna kadar kiraladık. Ona da hayırlı olsun diyorum. Yeni bir transfer daha alacağız kenar oyunculuğuna.” Diye konuştu.

68 Aksaray karşılaşmasını da değerlendiren tiryaki, karşılarında 2 haftadır kaybederek yara alan bir takım olduğunu ifade ederken, takım olarak hedeflerinin bu karşılaşmadan 3 puan çıkarmak olduğunu aktardı. Tiryaki, hafta sonu önemli bir müsabakamız var. Aksaray Belediyespor’a konuk olacağız. Onlarda geçtiğimiz birkaç müsabakadan mağlup oldular. Bu müsabakayı çıkış olarak görebilirler. Ama biz müsabakaya iyi hazırlanıyoruz hafta sonu da Kuşadası’nda ki enerjiyi oyunu ortaya koyarak maçı alacağız” dedi. Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim