TFF 3. Lig 2. Grupta play-off hesapları içinde olan 52 Orduspor, ligin 33. bugün Yeni Ordu Stadı’nda mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı maçta düşme potasında yer alan Çarşambaspor’u konuk etti.

Maça Berat, Taner, Sinan, Emre, Sergen, Şükrü, Özgen, Mikail, Rasimcan, Güney, Gökhan Özer 11’yle çıkan 52 Orduspor FK, 35. dakikada Şükrü Kaan Kılıçaslan ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla bitti.

İkinci yarıya da atak başlayan 52 Orduspor, maçın 54. dakikasında Gökhan Özer’in attığı golle 2-0 öne geçti. Maçı izleyenler fark beklerken, üst üste şok goller bulan konuk Çarşambaspor, biri tartışılan olmak üzere 2-2’lik beraberliği yakaladı ve maçta 2-2 bitti.

Bu beraberlikle puanını 58 yapan 52 Orduspor, ligde 4. sıradaki yerini korudu. Mor beyazlı ekip, 34. haftada Malatya Yeşilyurt ile deplasmanda karşılaşacak.

Maç sonu açıklama yapan Teknik Direktör Cahit Ertekin, rezil bir hakemin maçı yönettiğini belirterek, “Hakem çok kötü bir maç yönetti. Gol olmayan bir pozisyonu gol verdi. Genel olarak ligdeki hedefimizi tutturduk. Rakiplerin ne yaptığına biz bakmıyoruz.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim