Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşan 52 Orduspor, rakibine 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk iki turu Arhavispor ve Ağrı 1970 Spor'u mağlup ederek geçen 52 Orduspor, 3.turda Misli.com 2.Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'a mağlup oldu. Tarbzon’da Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanan maça yedek ağırlıklı kadroyla çıkan 52 Orduspor, 1-0'lık üstünlüğü koruyamayınca 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Dakikalar 43'ü gösterdiğinde ise Volkan Akyıldız'ın golü geldi ve 52 Orduspor deplasmanda 0-1 öne geçti. Bu golün ardından başka gol olmadı ve Ordu temsilcisi, soyunma odasına 0-1 önde girdi. Maçın ikinci yarısında ise Trabzon temsilcisi Berkay Sefa Kara ile 56. Dakikada beraberliği yakaladı.

Son dakikalarda ise oyuna ağırlığını koyan Trabzon temsilcisi, 90+2. dakikada Burhan Eşer'in kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Son anlarda başka gol olmayınca Hekimoğlu Trabzon, kendi evinde 52 Orduspor Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup ederek tur atladı. Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim