52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, son gelişmeleri değerlendirdi.

Alp yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ 52 Orduspor FK olarak misli.com 3. Lig 4. Grupta ilk yarıyı kapatarak dört günlük iznin ardından 11 Ocak 2020 Pazartesi gününden itibaren kendi tesislerimizde sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarımıza başladık. Kendi tesislerimizdeki kamp sürecimiz 27 Ocak 2020 Çarşamba günü ligin ikinci yarısının ilk karşılaşması olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasına kadar devam edecek.

      

AMACIMIZ TAM KADRO SAHADA OLAMK…

Amacımız 27 Ocak 2020 Çarşamba günü oynayacağımız Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasına kadar sakat ve cezalı oyuncuların iyileşmesiyle birlikte tam kadro sahada olmak ve sezonun başında koyduğumuz hedefe sapma olmadan devam etmek. Sakatlıkları devam eden dört futbolcumuz var. Bunlardan Kaleci Batuhan Bahtiyar iki ay sahalardan ayrı kalacak; diğer sakat futbolcularımız Gökhan Özer, Gökhan Berkay Yıldız ve Hakan Doğru’nun tedavileri doktorlarımızın nezaretinde tüm hızıyla devam etmekte olup İkinci yarının ilk maçı olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor karşılaşmasına yetişmeleri için çaba sarf edilmektedir.

       FATSA BELEDİYE İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ…

Bir yandan hazırlıklarımız devam ederken 21 Ocak Perşembe günü ise misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden bir diğer Ordu takımımız olan Fatsa Belediyespor ile 19 Eylül Stadı’nda bir hazırlık karşılaşması oynayacağız.

       LİSANSLI ÜRÜNLERİ İNTERNETTEN SATACAĞIZ…

52 Orduspor FK takımın forma, atkı, bere gibi çeşitli ürünlerinin internet üzerinde satışı konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Yakın zamanda bu konuda bir duyuru yapacağız.  İlerleyen zamanlarda ise 52 Orduspor FK Store Mağazamızı da açmayı planlıyoruz.  

     

KADROYU GÜÇLENDİRİYORUZ…

 Bildiğiniz üzere transfer çalışmalarımız devam etmektedir. İlk yarının sona ermesi ve transfer döneminin başlamasıyla Ankara Keçiören Gücü takımından Taha Ayan, Hasan Can ve Eyüp Poyraz' ı kadromuza katmış ve imzaları atmıştık. Kadromuzun gücüne güç katmaya Teknik Direktörümüz Bora Marangoz’un raporu doğrultusunda devam ediyoruz. Son olarak santrafor mevkiimizi güçlendirerek sezonun ilk yarısını Karacabey Belediyespor’da geçiren tecrübeli santrafor Gökhan Erdöl ile bir buçuk yıllık anlaşamaya vardık.”  Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim