Biz 52 Orduspor FK olarak 2020-2021 sezonu için hazırlıklara başlayacağız diyen Alp, “Gelecek yıl şampiyonluk hedefimizi geçekleştirebilmek için transfer çalışmalarımızı yapacağız.  Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne TFF Gelişim Liglerine Katılım için müracaatımızı yaptık. U 15, U 16, U 17 ve U 19 olmak üzere dört takımla hazırlanmayı düşünüyoruz. Bu liglere katılmamızın en büyük amacı alt yapıdan Ordulu futbolcular yetiştirmek ve yetişen bu genç futbolcularımızı 52 Ordusporumuza kazandırarak A takımımıza yetiştirmek.” Diye konuştu.

Alp, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Bu ligler için müsabakalarımızı Karşıyaka FSM Spor Kompleksi, Perşembe İlçe Stadyumu ve Ulubey İlçe Stadyumunda oynayacağız.  Bu statların tahsisleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kulübümüze yapılmıştır. Amacımız gerek Altınordu, Perşembe gerekse Ulubey İlçemizle 52 Orduspor takımımızı kaynaştırmak oradaki spor sever halkımızın ilgisini çekmek. Oradaki genç yetenekli futbolcuları teşvik ederek takımımıza kazandırmak ve biz inanıyoruz ki bu üç ilçemizdeki spor sever halkımızın da bize bağırlarını açacağına, buna inancımız tamdır.

“ORDUSPOR’UN FOTOĞRAFLARINI SERGİLEYECEĞİZ”

Ayrıca 1967 yılında kurularak günümüze ulaşan Ordusporumuzun resimlerini 52 Orudspor FK tesislerinde sergileme çalışmalarına başladık. İnşallah yaptığımız bu çalışmalar ileride kurulmasını düşündüğümüz “Orduspor Müzesi” ne kaynaklık edecektir. Biliyoruz ki biz 52 Orudspor FK’da olsak kökümüz Orduspordur. Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz.

“TESTLER NEGATİF ÇIKTI”

Her ne kadar ligler sonlamış olsa da 30 Haziran 2020 Salı günü tesislerimizde yaptığımız Kovid-19 testlerinin tamamı negatif çıkmıştır.” Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim