Teknik  Direktör Cüneyt Tiryaki’nin raporu doğrultusunda tarnsfer komitesiyle birlikte kalacak ve gidecek futbolcuları belirlenirken, dış transferde de kimlerin transfer edileceği belli oldu.

İç tarnsferde anlaşma sağlanan oyuncular: “Gökhan Erdöl, Şükrü Kaan Kılıçarslan, Gökhan Berkay Yıldız, Berat Çelebi, Batuhan Bahtiyar, Efe Kaan Kayahan, Çağrı Büyük, Gökhan Özer, Batuhan Aktaş, Oğuzhan Birben.”

Kiralık olarak geçen sezon 52 Orduspor’da oynayan Taha Ayan, Eyüp Poyraz, Hasan Genç, Yavuz Alemdar ve Yusuf Avcılar kulüplerine geri döndü.

Ayrıca, Hakan Doğru, Eşref Korkmazoğlu, Ali Kemal Başaran, Halil İbrahim Pekşen ve Debahattin Usta ile sözleşme imzalanmadı.

Sözleşmesi devam eden Gürkan Arslan, Emrullah Sarıhasanoğlu, Muhammed Emin Balcılar ve Emre Bayrak’a ise kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Dış transferde Bayrampaşaspor’dan kaleci Hasan Kaya ile  bir yıl, Darıca Gençlerbirliği spordan kaleci Hasan Göksu ile iki yıl, Karbel Karaköprüspordan sağ bek Taner Kahrıman ile bir+bir yıl, Belediye Derincespor’dan sol bek Sinan Morgil ile bir yıl, Afjet Afyonspordan stoper Emre Tosun ile bir yıl, Karacabey Belediyespor’dan stoper Rasimcan Değirmenci ile bir yıl, Yalavospor’dan orta saha Doğancan Aynacı ile bir yıl, Batman Petrolspor’dan orta saha-forvet arkası Özgen Erdem ile bir yıl, Karacabey Belediyespor’dan orta saha Sergen İlhan ile bir yıl, Eyüpspor’dan forvet arkası İzlem Anıl Balakkız ile iki yıl, Diyarbekirspor’dan sol kenar oyuncusu Mehmet Atik ve Ömer Yıldırım ile bir yıl profesyonel sözleşme imzalandı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim