Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig Ekiplerinden Akkuş Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Baş Antrenör Mehmet Aydın ile sözleşme yenileyerek transfere başlayan Akkuş Belediyespor ardından Kübalı voleybolcu Hiroshi Centelles Rosales’i transfer etmişti. Akkuş Belediyespor son olarak 2017 yılında Akkuş Belediyespor forması giyen Mehmet Bebek’i transfer ederken Burak Kamçı ile sözleşme yeniledi.

Bu yıl Efeler Ligi hedefi için çok daha güçlü bir kadroyla yeni sezona başlayacaklarını belirten Akkuş Belediyespor Başkanı Soner Efil, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Mehmet Bebek

1998 doğumlu Mehmet Bebek 1,97 boyunda. Son olarak Haliliye Belediye Spor forması giyen Mehmet Bebek Alanya Bahçeşehir, Maliye Milli Piyango, Eser Spor takımlarında da oynadı.

Burak Kamçı

1997 doğumlu oyuncu Burak Kamçı, TVF 1. Ligde TVF Spor Lisesi, Düzce Belediyespor, Fındıklı, Bigadiç Belediyespor, Torul Gençlik, Şiran Akademi takımlarında forma giydi. Kariyerinde Galatasaray ile altyapılarda 1 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye İkinciliği ile Altyapı Milli Takımlar forması ile Balkan Şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonasında beşincilik yaşadı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim