Söyleşiye; Altınordu İlkokulu Müdürü , idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Genç söyleşide şunları aktardı, “ Öncelikle bizi davet edip, sizlerle buluşmamızı sağlayan okul müdürümüz Güngör Beye teşekkür ediyorum. Spor; önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel veya zihinsel aktivitelere veril genel tanımdır. İnsan; çocukluktan yaşlılığa dek devam eden süreçte büyüyen, gelişen ve değişen bir varlıktır.Bu sürecin sağlıklı devamı için, hastalıklardan ve sakatlıklardan korunmak ve bunlara karşı dirençli olmak için spor hayati önem taşır. Yaşam kalitemizi yükseltmek ve hayata karşı dik durmak için bu altın kuralı unutmamak, hayatımızda mutlaka spora yer açmak gerekir.

Gelecek kaygısı duyan sporcular vardır aranızda ancak buna gerek yok canlı örneği benim. Spor sayesinde burada il müdürü olarak karşınızdayım aynı şekilde günümüzde bunun birçok örneği mevcut, bu sebepten kaygılanmadan hedefinize odaklanın, başarı gelecek ve sizi mutlu edecektir. Gençlik ve spor bakanlığımızın verdiği desteklerle artık sporcular sahipsiz değiller ve bir çok imkan sağlanmaktadır.

Siz yeter ki isteyin bizler elimizden gelen tüm yardımı yapacağız ve kendinizi başta olmak üzere şehrimizi hatta ülkemizi onurlandıracak yerlerde olacağınıza ben gönülden inanıyorum. Tüm çabalarımız geleceğimizin teminatı gençlerimizin herkes için ve vatanı için sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktır.

Tüm bu imkanları sizlere ulaştırmamızı sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim