Başkan Tören liderliğindeki Altınordu Belediyesi, pandemi nedeniyle ekonomik kaynaklı sıkıntılar çeken Ordu’daki Faal Amatör Spor Kulüpleri ve hakemleri kapsayan 500 bin tl’lik destek paket hazırlamıştı. Sosyal sorumluluk projeleri ile kentin her alanına dokunmayı başaran Altınordu Belediyesi spor kulüpleri ve sporculara nefes olacak olan bu desteği geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir lansman ile duyurmuştu.

Amatör kulüpler için 5 Bin TL, Hakemler için ise 5 Yüz TL olmak üzere spor camiasına toplamda 500 bin TL nakit desteğinde bulunan Altınordu Belediyesi’ne Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır’dan teşekkür geldi.

“Spor Şehri Olmak İçin Gayret Ediyoruz”

Belediyenin sosyal desteklerine dair teşekkür açıklamasında bulunan Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, 40 bin sporcusu bulunan bir ilçenin değer bilen bir belediye başkanı olduğunu söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ordululuk kimliği ile hareket ederek bu kenti spor alanında zirveye taşımak gayretinde olan sporcularız. Ordulular, taraftarlar her daim yanımızda oldular ancak gelişen pandemi koşulları ne yazık ki sahalarımızı kısıtladı. Oyuncularımızın geleceğe umutla bakabilmesi adına ekonomik koşulların da yerinde olması gerekiyor elbette. Bu sağlandığı takdirde spora gönül veren gençlerimiz kendilerini güvende hissederek ve aitlik bilinciyle top koşturacaktır. Belediye Başkanı Sayın Aştın Tören’in “Spor Dostu Altınordu” sloganıyla bizler düşünerek hazırlanan sosyal destek paketi adına kendilerine teşekkür ediyorum. Amatör spor kulüplerimizin yaşatılması adına kendisinin bu tarihe imzası atılmıştır. Bu destek bizim için gerçekten çok önemlidir.

Pandemi sürecinde her alanda dayanma ruhunu ortaya koyan Altınordu Belediyesi’ne amatör spor camiası olarak teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilişim