Orduspor’un şanlı tarihinin önemli isimlerinden Fikret Ayabakan ve Turgay Güney, “Onursal başkanımız Ergin Karlıbel’in önderliğinde Yeni Orduspor’u kurtarma operasyonumuzun birinci kısmını başarıyla tamamladık” dediler.

Sezonun ilk primi

Bu çalışma olmasaydı Yeni Orduspor’un ligden düşmesinin resmen kesinleşmiş olacağını ileri süren Ayabakan ve Güney, şunları söylediler;

“Sayın onursal Bakanımız Ergin Karlıbel’in öncülüğünde gerçek Ordu ve Orduspor sevgisi ile dolu iş insanı büyüklerimizin verdikleri 30 bin lira primi futbolcularımıza ve kulübün diğer çalışanlarına dağıttık.

Yeni Orduspor futbolcuları bu sezon ilk defe prim siftahı yaptılar. Dışarıda kazandığı 6 beraberlik, içeride bir galibiyet primini almamışlardı. Bu bir milat olmuştur.”

“Bizden buraya kadar”

Bu harekata öncülük eden Orduspor’un efsane Başkanı Ergin Karlıbel de futbolcu ve teknik ekip ile taraftarları Şile Yıldızspor galibiyetinden dolayı kutlayarak, “Bu hafta sonu da takımımız grup lideri 24 Erzincan ile deplasmanda mücadele edecektir. Arkadaşlarımızla birlikte bu maçın galibiyet primini de 70 bin lira olarak belirledik. İnanıyorum ki takımımız bu maçı da kazanacaktır. Biz bu hafta son görevimizi yapıp, görevi teslim almaya davet ettiğimiz sayın Şükrü Bodur’a işi bırakacağız. Bizim görevimiz burada sona ermiştir. Ama bundan sonra da hem Yeni Orduspor’un, hem de hangi branşta olursa olsun amatör takımlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim