Başkan Bodur, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“06.08.2021’ de Bolu kampımız başlayacak 20.08.2021’de Ordu’ya dönerek çalışmalarımıza tesislerimizde devam edeceğiz. 04.08.2021’ de de müsabakalar başlıyor. Kamp sıralarında 3-4 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bu sene kadromuzda geçen seneden 12 futbolcu kalmış ve anlaşmaya varılmıştır. Dışarıdan da 13 yeni transfer yapılmıştır. Transfer sezonu Ekim ayına kadar devam etmektedir. Kamp sırasında teknik direktörümüzün talebi olursa transfer komitesine bildirilir ve transfer yapılır. Bu sene 52 Ordusporun hedefi 2. Lige çıkmaktır. Yönetimimiz bunun için kararlıdır. Bunu başarmak için ne gerekiyorsa sağlanacaktır. Sezon sonu 2. Lige çıkmış bir takımı Ordu şehrine ve tüm Ordululara armağan etmek istiyoruz.

Bütün tecrübelerimizi, imkanlarımızı kullanarak bu işi başaracağız. Bu zorlu yolda taraftarımızın da takımına ve bize tam destek vereceğinden hiçbir şüphem yoktur. Taraftarımız takımlarına sahip çıkarsa hep birlikte mutlu sona ulaşırız.

Bir de Efsane Orduspor eski başkanı olarak bir gerçeği açıklamak için kendimi mecbur hissediyorum. 50 senedir Ordu spor camiası içerisindeyim. Efsane Orduspor yaratılırken ben de karınca kaderince taraftar olarak, yönetim kurulu üyesi olarak, 11 yıllık başkan olarak bu güzide camianın içerisinde bulundum. Efsane takım bugün Ordu 2. Amatör kümede başında mahkemece atanmış bir kayyumun elindedir. Bugün itibariyle 200 Milyon TL’ye yakın bir borç bulunmaktadır. Geçen hafta 3. Lige çıkan takımla hiçbir alakası yoktur. Açıkçası bugün başkanı olduğum 52 Orduspor’la ve diğer takımın Efsane Ordusporla hiçbir bağlantısı ilişkisi yoktur. Kamuoyu maalesef yanlış bilgilendirilmektedir. İnşallah borçları kapatılır ve borçlarından kurtulur. 52 Orduspor olarak Efsane Orduspor ile birleşmeye hazırız. Ve bunu spor kamuoyuna taahhüt olarak veriyoruz. Bizler Efsane Ordusporu diriltmenin ve geri dönmesinin peşindeyiz. Efsane Ordusporun ismi ve logosunun bir kulüp tarafından kullanılması mümkün değildir.

Maalesef geçen hafta belediye önünde yapılan kutlamalarda bizlere hakaret edilmiştir. Üzüntü ile belirtmek isterim ki orada bulunan yetkililer ve yöneticiler tarafından susturulmamıştır ve keyifle izlenmiştir. Orduspor ruhunda ahde vefa vardır. Bu hareket hiçbir şekilde yakışık almamıştır. Yapılan bu hareketi Efsane Orduspor camiasının takdirine bırakıyorum.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim