Ordu’da futbol 60 yıldır ortada. Başarılı bir kulübümüz vardı. Maalesef son 10 yıldır hiç arzu etmediğimiz durumlara düştü diyen Başkan Bodur, “ İnşallah hep birlikte Ordu şehri ile gurbetçilerle birlik olarak eski günlere geri döndürme çabasındayız. Arzumuz budur. Bunu da inşallah el birliğiyle toparlayacağımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.

“EKSİKLİKLERİ KISA SÜREDE TAMALAYACAĞIZ”

Bodur, “Göreve geldikten sonra devre arasına girdik. Oyuncularımızla yaptığımız toplantıda hedefimizi aktardık. Eksikliklerimiz vardı. Hemen 4 yeni transfer yaptık. Bilhassa forvet hattımızdaki eksikliğimizi tamamladık. Ayrıca, bir tane daha yeni oyuncu alabiliriz. Görüşmelerimiz sürüyor. Ocak ayı sonuna kadar takımı toparlamış olacağız.” Şeklinde konuştu.

“KENETLENMELİYİZ”

Geçen hafta deplasmanda iki kere öne geçmemize rağmen son dakika golüyle bir puana razı olduklarını ifade eden Başkan Bodur, “ Arkadaşlarıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta Manisaspor maçını kazanacağız. Biz birlik ve beraberlik ile bu şehirde neler yapıldığını gördük. İnşallah bu birlikteliği sağlayarak başarılı olacağız.” Diyerek herkesi kenetlenmeye ve takıma sahip çıkmaya davet etti.

Son olarak taraftarlara da seslenen Başkan Bodur, şu ifadelere yer verdi: “Bu kulüp taraftarındır. Sahip çıkalım. Ligde olan bir takımımız var Bu takıma herkes sahip çıkmalı. İnşallah bu statları dolduracağız.”

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise, basın olarak Ordu’nun her takımına destek vereceklerini söyledi. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim