Orduspor’un eski futbolcularından Ertan Kalay vefat etti. Bodrum’da bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Ertan Kalay sevenlerini ve camiasını üzüdü.

Karadeniz İdmanyurdu, Yolaç, Ankara Gençlerbirliği ve Orduspor formalarını giyen ve attığı sert şutlarla o dönem kalecilerin korkulu rüyası olan efsane futbolcu Ertan kalay uzun yıllar futbol camiasında adından söz ettirmişti.

1945 Ulubey doğumlu olan Ertan Kalay Ulubey İlçesi’nin sevilen simalarından ayrıca Ulubey Eski Belediye Başkanlarından Bilal Kalay’ın da oğluydu.

Kalay’ın cenazesi bugün Ordu’ya getirilerek Pazar günü Saat 10.00-11.00 arası Ulubey Belediye Meydanı’nda düzenlenecek cenaze töreni ile ilçede bulunan aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  

52 Orduspor FK’den başsağlığı

52 Orduspor Futbol Kulübü Orduspor eski futbolcularından Ertan Kalay’ın ölümüyle ilgili taziye mesajı yayımladı. Kulüp tarafından yapılan taziye mesajı şöyle; “Orduspor eski kulübümüzün eski futbolcularından olan Ertan Kalay'ın Bodrumdaki evinde ani bir şekilde vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Kelimelere sığdıramadığımız ve çok sevdiğimiz Ertan Kalay'ımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.  Mekanı cennet olsun.” Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim