Açıklamada; ‘Dün, Hacettepe Spor karşısında oynanan ve centilmence geçen güzel bir futbol ile 3-0 galip gelerek taraftarlarımıza armağan ettik. Teknik Heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. Play-off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hafta sonu Yomraspor karşısında da inşallah galip gelerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.

U-19 Bölgesel Gençlik Geliştirme Liginde mücadele eden takımımız da guruplarında ikinci olarak ilk 16 takım arasına girerek Türkiye finallerine kalmışdır. Altyapıya her zaman verdiğimiz destek bundan sonrada devam edecektir. Altyapı teknik heyet ve futbolcularımızı da tebrik ediyoruz. Bu takımın oluşumunda bizlere oyuncu veren Altınordu Belediyespor, Feriköy, Kayaspor Gençlik, Demirspor, Güroymakspor, Kirazlimanı spor, Eyüpspor, Galataspor, Kabadüz Belediyespor kulüplerine de teşekkür ediyoruz. İlimizde bulunan amatör takımlarımıza da başarılar diliyoruz.

Efeler Ligine yükselmek için mücadele eden Akkuş Belediyespor Voleybol takımımızı Hekimoğlu G.C.T.BVİ karşısında almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” Sözlerine yer verildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim