Ordu’nun marka değeri Orduspor 1967 Futbol Kulübü, Başkan Savaş Şimşek ile küllerinden yeniden doğuyor.

Borç batağında amatör kümede kimsenin sahip çıkmadığı Orduspor 1967’nin başkanlığını üstlenerek ateşten gömlek giyen Orduspor 1967 Futbol Kulübü Başkanı Savaş Şimşek, kapsına kilit vurulmuş efsaneyi yeniden canlandırdı.

Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele edecek olan Orduspor 1967 Futbol Kulübü, artık maçlarına kendi otobüsüyle gidecek.

OTOBÜS HAZIR…

Ligler başlamadan takıma otobüs alan Orduspor 1967 Futbol Kulübü Başkanı Savaş Şimşek, elini taşın altına koyarak kulübü daha iyi noktaya getirmek için mücadelesini sürdürüyor.

KULÜP BİNASI YENİLENDİ…

Takım otobüsünden sonra kulüp binasında da çalışma bitti. Kulüp binası çevre düzenlemesi ve bina giydirilmesi yapılarak efsaneye yakışan bir bina ortaya çıktı.

BAŞKAN ŞİMŞEK: “ORDUSPOR’A SAHİP ÇIKMAYI GÖREV BİLDİM”

Orduspor 1967 Futbol Kulübü Başkanı Savaş Şimşek, Zor bir süreç geçirdik. Kulübe gittiğimiz zaman esrarengiz olaylarla karşılaştık. Bir Ordulu olarak kulübe sahip çıkmayı bir görev olarak bildik. Gayretle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.” Dedi.

DAHA BÜYÜK HEDEFLERE KOŞACAĞIZ…

Orduspor Kulübü kapısına kilit vurulacak bir durumda ve harabe bir şekilde bırakıldı diyen Başkan Şimşek, “Biz bu kulübü alarak bugünlere getirdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah daha güzel daha büyük hedeflere koşacağız. Buna içten inanıyorum. İnanmasam bu görevi zaten yapmam.” Diye konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim