Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

22 Kasım- 23 Aralık 2021 tarihleri arasında Altınordu, Fatsa ve Ünye olmak üzere 5 grup ve 22 takımın yarıştığı Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları Altınordu, Fatsa ve Ünye İlçelerinde bulunan spor salonlarında yapıldı.

2021-2022 Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği final müsabakasında Ordu Final Okulları, Ordu Bahçeşehir Kolejini 67-56 mağlup ederek şampiyon oldu.

2021-2022 Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları Sonunda Ordu Final Okulları Birinci, Ordu Bahçeşehir Koleji İkinci, Mehmet Refik Güney Anadolu Lisesi Üçüncü ve Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Dördüncü Oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Gürsoy takdim etti.

Ödüllerini sporculara takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Türkiye şampiyonasında gruplara kaldınız. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Güzel bir final karşılaşması oldu. Umarım İlimizi Türkiye Şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etme başarısı yakalarsınız. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren okul takımlarımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim