Turnasuyu İlkokulu ve Ortaokulu, Merkez ilkokulu ve Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri ile bire bir yakından ilgilenen İl Müdürü Genç öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

İlçede bulunan okulların spor alanlarının onarıma ihtiyaç duyulan alanlarını tespit etti ve yapılacaklar ile ilgili notlarını aldı.

Ayşe Şahin Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki gençlerle “Başarıya Giden Yol” isimli söyleşide buluştu. İl Müdürü Mustafa Genç, “Hayatta insanın mutlaka hedefleri olması lazım, hedefiniz olursa hedefe ulaşmanız kolay olur. Hedefinize ulaşmak için ne yapmanız gerekir nasıl çalışmanız gerekir bilirsiniz. Bir hedefiniz olmazsa amaçsızca yaşar hiçbir yere ulaşamazsınız. En güzel yıllarınız lise yıllarınızdır, değerini bilin, hiçbir arkadaşınızı üzmeyin. Eğitim dışında mutlaka sizi ön plana çıkaracak Spor, resim, müzik aleti çalma gibi bir uğraşınız olsun” dedi.

Söyleşi sonrası gençlerle okulun bahçesinde Voleybol maçı yapan il Müdürü Mustafa Genç farklı spor dallarında başarılı olan öğrencileri de tebrik etti. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim