16-18 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen ve heyecanlı maçlara sahne olan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 45 ilden 800 sporcunun katıldığı şampiyonada, 71 kg’da Doğukan Kurugan Türkiye 2’inciliği elde ederken yine aynı kiloda Hüseyin Şenel ise minderde rakiplerini yenerek Türkiye 3’üncüsü oldu.

BAŞARILARIN DEVAMI GELECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının başarısının devamının geleceğini belirten şube müdürü Hacı Cemal Armutlu, yapılacak her organizasyonda hedeflerinin madalya olduğunu, söyledi.

Sporcuların kendilerine verilen değerin farkında olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürü Hacı Cemal Armutlu, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporculara olan desteğini bütün sporcu kardeşlerimiz görüyor. Verilen bu değeri karşılıksız bırakmamak adına bütün organizasyonlara en iyi şekilde hazırlanan sporcularımızda tek amaç en iyi derece ile müsabakaları bitirmek. Bunun bir örneğini de bu organizasyonda gördük. 45 ilden 800 sporcunun katıldığı şampiyonada iki derece elde edildi. Bundan sonraki hedefimiz katıldığımız diğer organizasyonlarda daha çok başarı elde etmektir” dedi. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim