Şampiyona Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde yapılacak olup, 81 ilden 6000 sporcunun katılması bekleniyor. Şampiyona Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda organize edilmesi planlanıyor.

Açık Kick Boks Turnuvasını değerlendiren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü “Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası Ordu’da yapılacak.18-28 Ocak 2022 tarihleri arasında Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde yapılacak Türkiye Şampiyonası Başpehlivan Recep Kara Spor Salonumuz’da gerçekleşecek. Yaklaşık 6000 sporcunun mücadele edeceği yarışma Ordu’muz için de en büyük organizasyonlardan biri olmuş olacak. Bu vesile ile organizasyonu ilimize veren Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Salim Kayıcı’ya, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Bu şampiyona Ordu’muz için hem manevi hem de maddi de katkı sağlamış olacak. İlimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Yine 6000 kişinin Ordu’da ağırlanması ekonomik olarakta katkı sağlamış olacak. İnşallah bizlerde Sayın Valimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Altınordu Belediyemizin ve Kurumlarımızın desteği ile sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliğini yapacağız. Tüm Orduluları 18-28 Ocak 2022 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum.” Dedi.

2022 yılında yapılacak olan Şampiyona için sporcular Milli Takım Seçme Kriterlerinden olan “Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası ve Ferdi Türkiye Kick Boks Şampiyonası” sonucunda alınan puan toplamına göre aynı sıklet, branş ve kategoride en yüksek puanı alarak 1. olan sporcular Dünya, Avrupa Şampiyonaları’nda ülkemizi Milli Takım Sporcusu olarak temsil etmeye hak kazanacaklar. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim