Bir damla Mutluluk için yola çıkan Gençlik Liderleri ve Genç gönüllüler bir heybe mutlulukla geri döndüler. Mesudiye ilçesinde bulunulan köy okulları için 1bot 1mont projesi ile toplanan 80 adet bot ve montlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün hediye ettiği Spor malzemeleri ile okullara ve minik öğrencilere ulaştırıldı.

Programa Mesudiye Belediye Başkanı İsa GÜL, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik Hizmetleri Personelleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik Liderleri ve Genç Gönüllüler öğrenciler ile Topçam İlköğretim okulunda doyasıya eğlendiler. Öğrencilerin mutluluğunu gören öğretmenler; 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Gençlik Liderlerinin yanı sıra Gönüllü Pati Kaptan Adlı Golden Retriver Cinsi köpekte öğrencilerin neşe kaynağı oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılması İçin Okullara Spor Malzemesi desteği devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç “Özellikle okullarda spor faaliyetlerinin artması için başta köy okulları olmak üzere okullarımıza Bakanlığımızın desteği ile spor Malzemesi desteği sağlamaya devam ediyoruz. Eğitim gören yavrularımız bundan sonra daha çok spor yapma imkânı bulacaklar. Ayrıca öğrencilerimizi okul sporları ile yeniden harekete geçiriyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesi, sporun her alanında iddialı olması ve geleceğin şampiyonları olması için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız daha fazla öğrenciyi spor branşlarıyla buluşturmak ve okul spor faaliyetlerine katılımını sağlamaktır. Okullarımızda bulunan öğrencilerimize her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceği bir atmosfer oluşturarak spor kültürünü kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Destekleri için Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim