Ordu Ggezenbilir Off-road Kulübü, Ordu’ya değer katmaya devam ediyor. Bülent Karaduman, Çağla Karaduman genel klasman üçüncülüğü ve sınıf 2 kategorisinde birincilik kazanırken, Ali Mercan ile Oğuzhan Mercan da İkincilik kazanarak Ordu’ya 6 kupa kazandırdılar.

Ordu Gezenbilir Off-road Kulübü Başkanı Hüseyin Kurucu’nun da teşekkür plaketini Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Eren Üçlertoprağı taktim etti.

 Kulüp Başkanı Hüseyin Kurucu, 2019 sezonu boyunca bu başarı da büyük katkıları olan başta Ordu valimiz Seddar Yavuz’a, Ordu milletvekilimiz Metin Gündoğdu’ya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim dedi.

2019 yılında büyük başarılar elde ettik ve güzel bir yarış organizasyonu yaptık diyen Başkan Kurucu, “2020 yılı içinde yarışma organizasyonu çalışmalarımız var. İnşallah geçmiş yıl yaptığımız organizasyonun daha iyisini ilimize kazandırmak ve ilimizin adını gittiğimiz tüm yarışmalarda başarıyla duyurmak için kulüp sporcularımız ve üyelerimiz için mücadeleye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Editör: TE Bilişim