İl Müdürü Genç Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde devam eden Basketbol, taekwondo, güreş, voleybol, boks, halk oyunları, okçuluk ve judo branşlarında yapılan kursları yerinde takip etti.

Genç, öğrencilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını dinledi, notlarını aldı. Öğrencilere eğitimlerini aksatmadan spora devam etmelerini teşvik etti. Tüm branşlardaki öğrenciler ve antrenörleri ile bir araya geldi.

Öğrencilerin spor hayatlarına devam ettiklerinde neleri kazanabileceklerini aktaran Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Bu yolda spor hayatınıza başarılı bir şekilde devam etmelisiniz.” Dedi. Mehmet Necati V.MTAL ve Çakırtepe MTAL Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol karşılaşmasını tribünden takip etti.

Spor Salonlarının ardından Ünye Yurt Müdürlüğünü ziyaret ederek öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yurt müdürü ile birlikte kalite standartları çerçevesinde denetimlerini gerçekleştirdi. Yemekhane, çamaşırhane, genç ofis, kütüphane, kafeterya vb. ortak kullanım alanlarını gezdi. Genç yaptığı açıklamada; “Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Öğrenci Yurtlarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hizmetin aksamaması için ve Gençlerimiz ile sürekli iletişim kurabilmek için haberli habersiz ziyaretlerimiz tüm tesislerimizde 7/24 saat devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın taşra teşkilatı olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizler için bir görevdir. Bu görevi de mesai arkadaşlarımızla birlikte aşkla yapıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim