23 Kasım 2021 tarihinde Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Halter Salonunda düzenlenen müsabakalara 15 okuldan 15 sporcu katıldı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalara Aileler de yoğun ilgi gösterdi.

Müsabakalarda Sporcular silkme ve koparmada birbirlerine üstünlük sağlayarak Grup Şampiyonasında Ordu’yu temsil etmek için ter döktüler.

Dereceye giren sporcular Gençler A Kategorisinde Isparta’da yapılacak olan Grup Şampiyonalarında Ordu’yu temsil edecekler.

Dereceye Giren Sporcular;

Genç Erkekler A Kategorisinde 61 Kg Berkay Ay, 67 Kg Mehmet Türkoğlu, 73 Kg Ahmet Yıldırım, 102 Kg Yusuf Dursunoğlu, +102 Kg Ali Kuru ve Genç Kızlar A Kategorisinde 55 Kg İrem Özkaya birinci olarak Ordu’yu temsil etmeye hak kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Etti.

Okul sporlarına yaklaşık bir buçuk yıl ara verildiğini hatırlatan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Öğrencilerimizi okul sporları ile yeniden harekete geçiriyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesi, sporun her alanında iddialı olması ve geleceğin şampiyonları olması için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız daha fazla öğrenciyi spor branşlarıyla buluşturmak ve okul spor faaliyetlerine katılımını sağlamaktır. Okullarımızda bulunan öğrencilerimize her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceği bir atmosfer oluşturarak spor kültürünü kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı okul sporları müsabakalarında sporcularımıza ve takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim