Ordu Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ve İnşaat ve Emlak Hizmetlerinde görev yapan teknik ekibin hazır bulunduğu ziyarette, 12 derslikli spor lisesi ile 72 öğrencinin kalabileceği pansiyonun planlandığı alanda incelemelerde bulunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından değerlendirilerek yapılması planlanan Spor Lisesi ve Öğrenci Pansiyonu için planlanan alanlarda keşif çalışmaları yapılırken, alanda incelemelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, yetkililerden ve teknik ekipten bilgi aldı.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Müdür Vargeloğlu; "Ordu ilimizde ilk ve tek Spor Lisesi olma özelliğine sahip olarak planlanan okulumuzda incelemelerde bulunduk. Okulumuzda 12 derslik ve 70 kişilik pansiyonun yanında açık ve kapalı spor alanı, aynalı jimnastik salonu, aletli spor salonu, yemekhane, çamaşırhane ve kantin gibi alanlarımız yer alıyor. Yüzme havuzu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nun stadyum ile aynı alanda bulunması ve bu alanın komple spor tesisi olması, aynı zamanda yapılması öngörülen Spor Lisesi ile yakın olması, öğrencilerimizin spor aktivitelerine katkı sağlayacak, bu kapsamda öğrencilerimiz spor alanında kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Spor Lisemizin Ordu Eğitim ailesine ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim