Ordu’da bir otelde gerçekleştirilen imza törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orduspor 1967 Başkanı Savaş Şimşek, Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan Cıbır ve davetliler katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Hilmi Güler sponsorluk anlaşması imzalandıktan sonra yaptığı açıklamada; “Ordu bir spor şehri. Teknoloji ve yazılımda da atılımlar yapan bir iliz. Burada sporla yazılımı bir araya getiriyoruz. Çok tanınmış bir firma olan Criptoswaps ile Ordusporumuzu birleştiriyoruz. Bu bir gönül ve sponsorluk bağı anlamına geliyor. Hem sporda hem de yazılımda önemli adımlar atacağız” dedi.

 “Her token Orduspor’a 1 gol”

Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan Cıbır ise açıklamasında; “Türkiye’de çalıştığımız birçok kulüp var ama Ordu benim için çok ayrı. Çünkü bütün başarımı Ordu’ya borçluyum. Bende Orduluyum. Bu benim için en anlamlı anlaşma olacak. Yurt dışındaki tecrübelerimizi Ordu’ya katacağız. Ordu için bu süreçte elimizden geleni yapacağız. Birçok kulüp kendi kripto paralarını çıkardılar. Buradaki amaç, hem kulüplerin ekonomik sorunlarını çözmek hem de taraftarlarla kulübü bağdaştırmak. Diğer kulüpler için ne yapıyorsak, Ordu için 3-4 mislini yapmaya hazırız. Orduspor için toplamda 52 milyon adet token çıkartacağız. Bu 52 milyonun % 10’unu 10 Aralık Cuma günü ön satışa çıkaracağız. Aldığınız her token Orduspor’a bir gol olarak doğacak. Eğer Orduspor iyi transferlerle ligi iyi bir yerde bitirirse, aldığımız tokenler de değer kazanacak” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim