Amasya’da düzenlenen Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası ve Gümüşhane’de düzenlenen 15 Temmuz Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i Boks il Temsilcisi Mustafa Genç ve antrenörleri İle birlikte ziyaret etti.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan İl Müdürü Mustafa Genç; “ Siz yeterki azimle çalışmaya devam edin. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın imkanlarını sizler için sunmaya devam edeceğiz. Sporda başarıya ulaşmak ve başarı grafiğini sürdürmek istiyorsanız çok çalışmanız gerekiyor. En önemlisi de eğitim hayatınızı sporla birlikte taçlandırmanız lazım. Sizlere güveniyoruz, sizler bizim için önemlisiniz. Ağustos ayında Gürcistan’da yapılacak Avrupa Boks Şampiyonasına katılacak Türkiye Şampiyonu Cansu Akdi ve Can Polat Efil’den başarı bekliyoruz. İlimizde her geçen gün başarı grafiği yükselen sporcularımıza desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a teşekkür ederim. Sporcularımızın başarısında emeği geçen antrenörlerimizi kutlarım” dedi.

Türkiye Şampiyonu sporculardan Cansu Akdi ve Can Polat Efil de hedeflerinin Avrupa Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olmak olduğunu dile getirdiler. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Boks Antrenörü aynı zamanda Boks İl Temsilcisi Mustafa Genç ise; “Boksta başarılar gelmeye devam ediyor. İki Sporcumuzu Milli Takıma gönderdik. Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. İki sporcumuzdan da şampiyonluk bekliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim