Ordu Gençlik ve Spor il müdürlüğü Antrenörü Olcay TERCAN nezaretinde 2021 Taekwondo Paralimpik Olimpiyat Oyunlarına katılacak olan Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız çalışmalarına Durugöl Recep Kara Spor Salonunda kovid-19 kuralları çerçevesinde antrenmanlarına devam ediyor.

İtalya'nın Bari kentinde, 31 Ekim'de düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nda +58 kiloda mücadele eden Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız, altın madalya kazanarak 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için kota almayı başardı.

İlk defa Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek milli sporcu, Avrupa ve dünya şampiyonluklarının ardından Paralimpik Oyunları'nda da altın madalya almayı istiyor.

Antrenman sonrasında Milli Sporcu Şeyma Nur Emeksiz Bacaksız “ Ülkemizi ve tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi nedeniyle çalışamalarıma 3 ay ara verdim. Bu kaybettiğim zamanı elimden geldiğince en kısa sürede tamamlamak istiyorum. Hedeflerimiz için şimdi 2 katı daha çalışma vakti. Antrenörümle birlikte altın madalyayı Ülkeme ve Ordu’ya getirmek için var olan gücümle çalışacağım dedi. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim