Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Üst Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kadın-Erkek Boks müsabakaları Ordu Altınordu Merkez Ortaokulu Boks Salonu’nda düzenlenecek. Müsabakalar bugün saat 16:00’da başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile her yıl Ekim ayının 2. haftası kutlanan Amatör Spor Haftası bu yıl 8-14 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinlik ve düzenlenen müsabakalarla kutlanıyor. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Merkez Ortaokulu Boks Salonunda bugün saat 14:00’dan itibaren boks müsabakaları düzenlenecek. Müsabakada katılımcılar birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek.

Çevre illerdeki takımlarında katılacağı turnuvaya Trabzon'dan 13, Giresun'dan 4 takım katılacakken Ordu İl genelinde 6 takım katılım gösterecek.

Boks müsabakaları üç kategoride Üst Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kadın-Erkek olmak üzere toplam 13 sıklette gerçekleştirilecek olup, dereceye giren sporculara ödülleri Amatör Spor Haftası kapanış töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecek. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim