Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor malzemesi dağıtımına Ünye ve Çamaş ilçelerinde devam etti. İlk olarak Ünye İlçesinde  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri sporculara dağıtıldı.

Ünyeli Sporculara Spor Malzemesi Dağıtıldı

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ünye İlçe Müdürlüğünde ücretsiz olarak devam eden Voleybol, Masa Tenisi, Boks, Halter, Tekvando, Güreş, Judo, Basketbol, Okçuluk ve Wushu kurslarına katılan sporculara ve sporcuların ortak kullanımına yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara ve antrenörlere teslim edildi.

İlçede 2 bin 500 sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, boks eldiveni, boks kaskı, boks ayakkabısı, boks forması, dişlik, bandaj, lapa, wushu kaskı ve eldiveni, wushu sefeguard, voleybol forması, voleybol topu, voleybol filesi, halter ayakkabısı, halter mayosu, basketbol forması, basketbol topu, Slalom Takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan spor malzemeleri Ünye İlçe Spor Salonu’nda antrenör ve sporculara teslim edildi.

Sporcuların daha iyi şartlarda spor yapmalarını hedeflediklerini belirten Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa Genç "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile gençlerimizin var olan yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve daha sağlıklı nesiller yetişmesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda sporcularımızın ve antrenörlerimizin antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini gençlerimize teslim ettik. Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. Spor malzemeleri gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Çamaş’da 5 okul ve kur-an kursuna Spor Malzemesi Desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çamaş ilçesinde beş okula ve Çamaş Müftülüğü Kur-an Kursuna da spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Çamaş 100. Yıl Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Yıldıray Uygun İlkokulu, Edirli Kocaman İlkokulu, Şehit Erda Uygun İlkokulu, Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Çamaş Müftülüğü Kur-an Kursuna, futbol, hentbol, basketbol ve voleybol topu, voleybol filesi, satranç takımları, masa tenisi masası, masa tenisi topları ve raketleri, slalom takımları, dart setleri ve badminton setlerinden oluşan spor malzemesi dağıtımı yapıldı. *Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim