Sözü kesti, nişanı yaptı, sıra düğünde…

Kaya ve Keskin ailesinde tatlı bir telaş, nişan heyecanı vardı.  Hazal Fotoğrafçılık, Hazal Düğün Salonu, Nefes Ajans kurucularından Ordu FM ve Ordu Yeni Dönem Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Mustafa Kaya kendisi gibi fotoğrafçı olan Sedat Keskin ile dünür oldu. Şenay-Mustafa Kaya’nın Uzman Psikolog kızı Şeyma Hazal Kaya, Habibe- Sedat Keskin’in film yönetmeni oğlu, Serhat Keskin ile söz ve nişan yaparak evlilik yolunda önemli bir adım attı.  Şenay-Mustafa Kaya’nın güzel kızları Şeyma Hazal Kaya ile Habibe -Sedat Keskin çiftinin yakışıklı oğulları Serhat Keskin’in mütevazı söz ve nişan merasimi aile arasında yapıldı. Kaya ailesinin evinde gerçekleştirilen nişana çiftin yakın akrabaları ve arkadaşlarının yanı sıra Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de katıldı.

nişan Kurdelesini başkan tören kesti

Söz ve nişanın bir arada yapıldığı törende Şeyma Hazal Kaya ile Sedat Keskin’in nişan kurdelesini Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kesti. “Allah tamamına erdirsin” diyerek nişan yüzüklerinin kurdelesini kesen Başkan Tören, hem evlilik yolunda ilk adımı atan çifte, hem de Kaya ve Keskin ailelerine “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Kız babası Mustafa Kaya’da evlerinde gerçekleştirdikleri mütevazı söz ve nişan törenlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören olmak üzere mutluluklarını paylaşan dost ve akrabalarına teşekkür etti, “Allah tamamına erdirsin” dedi. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim