İlçenin Gülbelen Mahallesi’nde çetin geçen kış aylarında ve yağmurlu havalarda bile herkesi selamlayan engelli vatandaş Salih Belen, Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir’in dikkatini çekti. Hemen harekete geçen Kaymakam Nursel Özdemir Salih Belen için yağmur, kar ve soğuktan korunması için özel bekleme durağı yaptırdı ve üzerine de ‘Salih’in Yeri’ diye yazdırdı. Kendisi gibi Kaymakam olan Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir ile Salih Belen’i Gülbelen Mahallesi’nde bulunan özel durağında ziyaret eden Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir hem ailesi, hem mahalle halkı hem de Gürgentepeliler’in takdirini topladı.

Kaymakamın küçük dokunuşu gönülleri fethetti

Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir eşi Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir ile Salih Belen’in mutluluğunu hatıra fotoğrafı ile taçlandırdı. Salih Belen’in mutluluğunu anlatan resimler Gürgentepe Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından da yayımlandı. Yayımlanan mesajda şu ifadeler yer aldı: “Gülbelen Mahallemizin güzel siması, yol kenarında gelen geçeni her daim selamlayan Cemal oğlu Salih Belen’i yağmurdan korumak için, Sn. Nursel Özdemir tarafından bekleme durağı yaptırıldı. Gölköy Kaymakamımız Sn. Necdet Özdemir’de eşlik etti. Artık Salih, ‘Salih’in Yeri’nde hepinizi selamlamaya devam edecek”

Kaymakamlığın bu paylaşımı kamuoyunda da yankı buldu. “küçücük bir dokunuş devletin şefkatini ifade edebilir” diyen vatandaşlar bu hareketinden dolayı gönülleri fetheden Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir’i tebrik ettiler. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim