BU TUTULMA SIRASINDA HER BURÇ İÇİN DEĞİŞİM KAÇINILMAZ VE GÜÇLÜ OLACAK!

Farkındaysanız 26 Mayıs’ta gerçekleşen Kanlı Ay tutulmasından beri eski ile yeni arasında bir yolda yürüyoruz. Ve nihayet bu yol 10 Haziran Güneş Tutulması ve Yeni Ay’ıyla sona eriyor.

Bu Yeni Ay, Güneş Tutulması yepyeni başlangıçları vaat ediyor. Ancak öncelikle geçmişe dönüp açık ya da yarım kalan defterleri kapatmamız gerekecek. Kanlı Ay bazı kişileri ve yolları temizledi hayatımızdan ve artık nereye gittiğimizi anlamaya başlayabileceğiz.

Tutulmalar, her daim hoş ve keyifli bir deneyim sunmaz, köklü değişimler ve yenilenmeler için tetiklenme zamanlarıdır. Eski astrologlar tutulmaları doğal afetleri (deprem, yanardağ patlamaları, seller, kuraklıklar) tetiklediğini söylerler ki canlılar daha fazla etkilenme eğilimindedir. Tutulmalar her yıl ortalama 4 kez olur ve haritalarınızda tetiklediği noktalar çok önemlidir, çünkü deneyimleyeceğiniz değişim ve dönüşümlere işaret ederler.

DÜNYANIN NERESİNDE OLURSAN OL, TUTULMALAR DOĞRU YÖNDE GİTMEN İÇİN SENİ SÜRÜKLEYECEĞİ YOL YENİLİĞİ KUCAKLAMANI SAĞLAYACAKTIR.

Bu süreçte hayatında sallantıda olan, çıkan ve uzaklaşan her şeyi unut. Bil ki gitmesi gerekenler gidecek ve kalması gerekenler kalacaktır. Tutulmaların bizim için gerçekleştirdiği şey budur. Sen zorla tutmaya çalışsan da hayatından çıkman gerekenleri sana göstermek için bir dizi olayların içinde bulursun kendini.

Bu tutulma, 19 derece İkizler burcuna denk geliyor. Dünyanın gölgesi Güneşin ortasına doğru hareket edecek ve bir halka görüntüsü oluşturacağından, Halkalı tutulma olarak adlandırılıyor.

İkizler burcun, biri ölümlü diğeri sonsuzluk ruhu taşıyan ikiz ruhu temsil eder. Bu metafor dünyada karşılaştığımız ikilemleri temsil eder. İnsanoğlu bedeni ile maddi ve sınırlı ihtiyaçlarını karşılama güdüsü ile yaşarken aynı zamanda ruhsal dünyaya doğru sınırsız yolculuğunda beslemek istediği bir de ruhu vardır.

Maddi dünya da kendimizi, olayları ya da diğer kişileri iyi veya kötü olarak adlandırırken görebiliriz, fakat ruhsal düzlemde büyük resmi görmeli ve tüm deneyimlerin amacına hizmet ettiğini bilmeliyiz.

KENDİNE ANLATTIĞIN HİKÂYELERİ BİR KENARA BIRAKIP OLAYLARA FARKLI BİR GÖZDEN BAKABİLİR MİSİN?

Bu tutulmaya Neptün eşlik ederken, Merkür hala Retro durumda olması, kendimizi fazlaca ve gereksiz bilgilerle boğuşurken ve kafamızı allak bullak edecek düşünsel süreçlerde bulabiliriz.

Bu tutulma yenilikler vadediyor olsa da, düşünerek ve yavaş hareket etmemiz gerektiğini ayrıca sezgilerimizi de işin içine katmamız gerektiğini söylüyor. İçinden bir ses seninle konuşuyorsa mutlaka onu dinlemelisin.

Ve bu tutulmanın bir diğer uyarısı da, duyduğun veya aklında dolanan her şeye inan-maman gerektiğidir.

YEPYENİ BİR YOLA ÇIKTIN, GÜVENLE İLERLEMEDEN ÖNCE YÖNÜNÜ BULMAN GEREKİR, BUNUN İÇİN KENDİNİ HUZURLU HİSSEDENE KADAR BEKLEMEKTEN ÇEKİNME.

Sezgilerin sana gitmen gereken yönü gösterecektir. Onun için kararsız kaldığın ya da emin olmadığın, sisli puslu hissettiğin bir yoldaysan içgüdülerine danışmak için biraz soluklan ve ona güven.

Diğer yandan tutulmaya Satürn de eşlik ediyor üstelik kendisi de Retro pozisyonunda. Yani diyor ki, “geçmişe dönüp bak, oraları son bir kez karıştır” ama sana “geri dön sürekli geçmişte kal, onlarla yaşa” demiyor. “Her şeyi kabullen ve öğrendiklerini, tecrübelerini de yanına al ve aynı hataları yapma.” Demek istiyor.

Tutulmayla beraber geçmiş anılarımız ve olaylarımız yeniden gündemimize gelmesi muhtemel. Özellikle 2020 yılının Mayıs ve Kasım ayında ve 2011 yılının Aralık aylarına da döndürmesi ve önümüze o tarihlerden gündemleri getirmesi beklenebilir. Tutulma enerjisinin yaşamımızda neyi harekete geçirdiğine dair ipuçlarını yakalayabilirsiniz. Unutma ki aynı olaylar olmayacaktır.

KADERİNDE YENİ BİR KAPI ARALANIYOR.

Bu tutulma 2029’a kadar İkizler burcunda yaşayacağımız son tutulma olduğundan, bu tarihe kadar hayatımızda bir dalgalanma oluşturacak. Yani tutulma süresinde yapacağımız konuşmalar, seçimler, atacağımız adımlar, dualar ve istekler 8 yıllık geleceğini şekillendirecek tohumlar atmanı sağlayacak. Başkalarının ne yapacağını kontrol edemesek de kendi seçimlerimize dikkat ederek, gücümüzü kendi elimize alabiliriz. İstemediğin şeyler yerine istediğin şeylere odaklanmak için tutulmanın enerjisini kullanabilirsin. Tutulmalar perdeyi inceltir ve içsel gücüne daha kolay erişmemizi sağlar ve üst boyutlara sıçrama fırsatı sağlar. Onun için bu enerjinin etkisi altındayken bir şeyleri ya da birilerini zorlama ve sana yol göstermesine izin ver. Tutulma enerjileri güçlüdür ve bu yüzden olana teslim ol ve seni gitmen gereken yere daha çabuk ulaştırmasına izin ver.