Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi sahilinde deniz veya hava aracına ait olabileceği değerlendirilen bir cisim kıyıya vurdu.

Olay, 26 Mart Perşembe günü saat 10.00 civarında gerçekleşti. Yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 50 santimetre genişliğindeki cismin insansız bir deniz veya hava aracı olabileceği değerlendiriliyor.

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemede cismin patlayıcı veya mühimmat içermediği bildirildi. Valilik açıklamasında, cisim hakkında gerekli incelemelerin yapılması amacıyla Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı/OYİ Timine teslim edildiği ve detaylı inceleme için Kriminal Daire Başkanlığına gönderileceği belirtildi.

Kamuoyuna yapılan bilgilendirmede herhangi bir tehlike olmadığı vurgulandı.

Kaynak: valilik basın