Fatsa Belediyesi 10’uncu Çınar Festivali Etkinlikleri kapsamında ödüllü plaj voleybolu, plaj futbolu ve sokak basketbolu başlıyor.

  Gençler,  Fatsa Belediyesi 10. Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında plaj voleybolu, plaj futbolu ve sokak basketbolu turnuvalarında yeteneklerini sergileyecek.
  Fatsa Belediyesi olarak geçen sene ilki, bu yıl ikincisi yapılan plaj futbolu ve plaj voleybolu spor müsabakalarına sokak basketbolu da ilave edilerek 10’uncusu Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında yeniden yapılıyor. 

ÖDÜLLÜ TURNUVA

Her müsabaka için birinci olan takıma 9 bin TL, ikinci olan takıma 6 bin TL üçün olan takıma ise 4 bin TL ödül verileceği bildirildi.

TURNUVA KAYITLARI VE TARİHLERİ

Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olacak turnuvalara; Son başvuru 26 Temmuz 2022’ye kadar yapılabilecek. Tüm başvurular Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacaktır.  Takımların kura ve fikstür çekimi 27 Temmuz 2022 Fatsa İlçe Spor Müdürlüğü’nde  gerçekleşecektir. Plaj Voleybolu, Plaj Futbolu Turnuvası 28 Temmuz 2022 günü Fatsa Belediyesi Uzunkum Plajı (Demas Mevki)’nda, Sokak Basketbolu ise,  Fatsa Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecektir.

SPOR KENTİ FATSA’DA ÖDÜLLÜ SPOR TURNUVASI

Fatsalı tüm gençleri turnuvaya davet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Yetenekli gençlerimizi,  ülkemizin geleneklerine sporun evrensel boyutlarındaki sevgi barış kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı bireyler olarak ülkemiz sporuna kazandırmak istiyoruz. Bu manada, 10. Çınar Festivali Etkinliklerimiz kapsamında, gençlerimizin spor coşkusunu arttıracak turnuvalar organize ediyoruz. Fatsa’mızın adının sportif başarılarla duyurmak ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz için tesisleşme çalışmalarına, spor organizasyonlarına ve sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Spor kenti Fatsa’mızda tüm gençlerimizi, 10’uncu Çınar Festivali Etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz spor müsabakalarımızın heyecanını ve coşkusunu yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim