İstanbul Güngören Belediye Başkanlığında uzun yıllar hizmet veren, bir dönem Başkan yardımcılığı görevini de yürüten Ordu Ulubeyli hemşehrimiz Abdullah Yılmaz Gaziosmanpaşa Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirildi.

Orducu Haber sitemizin yazar kadrosunda da yer alan Abdullah Yılmaz Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın ataması ile Gaziosmanpaşa Basın Yayın halkla ilişkiler Müdürlüğüne getirildi. Göreve başlayan Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Yılmaz'a da ilk tebrik Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'dan geldi.

ABDULLAH YILMAZ KİMDİR?

1982 Ordu doğumludur. Ordu Bölge Yatılı Kur'an Kursu'ndan Hafız olarak Mezun olmuştur. Ortaoğrenim ile beraber Bayrampaşa Yeşil Cami Kur'an Kursu'nda dini ilimler eğitimi aldı. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Öğrencilik yıllarında Gazeteci Yazar Merhum Mehmet Şevket Eygi'nin Özel Yardımcılığı’nın yanı sıra, çeşitli ulusal ve yerel basın kuruluşlarında muhabir ve editör olarak görevler almıştır.

2005 yılında İBB Basın Yayın Müdürlüğünde çalışmaya başlayan Yılmaz, 2014-2017 yılları arasında aynı birimde Müdür Yardımcısı olarak vazife yapmıştır.

Güngören Belediyesi'nde Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı vazifelerinde de bulunan Yılmaz, Temmuz 2022 itibariyla Gaziosmanpaşa Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü görevine atanmıştır.

20 yılı aşkın süredir siyasi ve gönüllü çalışmaların içinde bulunan Abdullah Yılmaz; Refah Partisi ve Fazilet Partisi'ndeki aktif görevlerinin ardından, Ak Parti Güngören Gençlik Kolları Başkanlığı, Güngören Belediyesi Kurucu Gençlik Meclisi Başkanlığı, Güngören Kent Konseyi Başkan Yardımclığı, İBB Gençlik Meclisi Üyeliği, Tügva Kurucu İlçe Temsilciliği, Güngören Eğitime Destek ve İmam Hatip Platformu Üyeliği, İstanbul Güngörenspor Başkan Yardımcılığı, Ordu Dernekler Platformu Başkan Yardımcılığı, Güngören Genç Akademi Derneği Kuruculuğu vazifelerinde bulunmuştur.

İHH, Deniz Feneri ve Siraç Derneği bünyesinde yurt içi ve yurt dışı insani yardım çalışmalarına da iştirak eden Ordulu hemşehrimiz Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim