Başkan Aşkın Tören’in öncülüğünde Altınordu Belediyesinin “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla sürdürdüğü kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yaz etkinlikleri kapsamında başlayan ve vatandaşlardan yoğun talep alan Açık hava sineması 10 gün boyunca devam edecek.

ORDU'NUN YAZLIK SİNEMA NOSTALJİSİ ALTINORDU BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA SİNEMASI İLE ŞEHİRDE YENİDEN YAŞANIYOR

Ordu’nun, Kültür ve Sanat şehri Altınordu’nun kültür ve sanat hayatında çok önemli bir yere sahip olan ve bir kuşağın anılarını süsleyen 'yazlık sinema' nostaljisi Altınordu Belediyesi'nin düzenlediği açık hava sineması ile şehirde yeniden hayat buluyor. Bu yönüyle maziyi de bugüne taşıyan Açık hava sinema günleri Altınordululardan yoğun ilgi görüyor.

Açık hava sinema günlerinin ilkinde vatanlarını korumak için canlarını ortaya koyan vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların öyküsünü konu edinen “BÖRÜ” filmi sinemaseverler ile buluşturuldu. Etkinliğe katılanlar Altınordu Belediyesinin ikram ettiği patlamış mısır ve Altınordu Belediyesinin kendi üretimi organik elma suyu eşliğinde doyasıya sinema keyfi yaşadılar.

BAŞKAN TÖREN, “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ MİNDERLERİYLE BİRLİKTE AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİNE BEKLİYORUZ”

Açık Hava Sinema günlerinin birincisini yoğun ilgi ile gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “tüm hemşehrilerimizi yaz akşamlarında bir arada olacakları ve keyif alacakları bu güzel etkinliğe davet ediyorum. Minderini alıp gelen ailelerimizle birlikte huzur içerisinde zaman zaman maziye gideceğiz, zaman zaman gösterimde en çok izlenen filmlerle birlikte güzel anılar biriktireceğiz. Etkinliğimizi ilgileriyle bir şölene dönüştüren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim