Müdürümüz, E-Sınav Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada; "Eğitim yatırımları ve fiziki iyileştirme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Biliyoruz ki; fiziki destekler, kaliteli bir eğitim öğretim ortamının tamamlayıcı ve vazgeçilmez unsurlarıdır. Yeni E-Sınav Merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Açılış programından sonra E-Sınav Merkezi gezildi, idareci ve öğretmenlerimizden bilgi alındı.

Açılış programının ardından Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Baş'tan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımlarımız, yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında brifing alan Müdür Vargeloğlu, büroları ziyaret ederek personellerle sohbet etti.

İlçe ziyaretinde okul müdürleri ile yapılan toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, TEKNOFEST proje başvuruları sonrası devam eden çalışmalar, okul kütüphanelerimizdeki kitap sayılarındaki artışların değerlendirilmesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitimin planlanması, yaz döneminde okullarda yapılacak bakım onarım çalışmaları konuları görüşüldü.

Son olarak yapımı devam eden 24 derslikli Cumhuriyet İlkokulu binasında yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen Müdürümüz, İlçe Millî Eğitim Müdürü ve firma yetkililerinden bilgi aldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim