CUMHURİYET MAHALLESİNDE DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez Düz mahalle ile başlattığı ve mahalle mahalle kesintisiz sürdürdüğü altyapı ve ulaşım yatırımları şehir altyapısının aşırı yağışlar karşısındaki direncini ve dayanıklılığını her geçen gün daha da artırdı. Her aşırı yağışta vatandaşların su taşkınları ile karşı karşıya kaldığı mahallelerden biri de Cumhuriyet mahallesi idi. Yapılaşmanın henüz tamamlanmaması sebebiyle yağmur suyu altyapısı bulunmayan, ulaşımı stabilize yollardan sağlanan sokaklar Başkan Aşkın Tören’in başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları ile etap etap yılların çelişenden kurtuluyor.

Cumhuriyet mahallesi 1352, 1353 ve 1354 No’lu sokaklarda devam eden 1100 metre yağmur suyu hattı yapımını kısa sürede tamamlamayı planlayan Altınordu Belediyesi, altyapının ardından sokakları sıcak asfalt ile buluşturacak.

BAŞKAN TÖREN “ŞEHRİMİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyet mahallesinde devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “bugüne kadar Cumhuriyet mahallesinin 41 sokağını sağlıklı altyapıya ve sıcak asfalt konforuna kavuşturduk. Uzun yıllardır altyapı yokluğu ve stabilize yollar sebebiyle vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetler son buldukça onların yüzleri gülüyor biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Kesintisiz sürdürdüğümüz hizmet seferberliği ile şehrimizi mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde öncelikle sağlıklı altyapıya ardından da standardı yüksek konforlu bir üstyapıya kavuşturuyoruz. Hem merkezde hem kırsalda bütün şehir eşit hizmet ilkemizden ayrılmadan şehrimiz ve hemşehrilerimiz için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim