Ordu’nun Fatsa İlçesi Samsun-Ordu karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne Saniye ve 7 yaşındaki kızı Nisa Nur Tezin göz yaşları arasında toprağa verildi.

Anne Saniye ve kızı Nisa Nur Tezin için ilçede ilk olarak Şerefiye Mahallesi'ndeki evlerinde komşularından helallik alındı.  Anne ve kızının cenazeleri daha sonra  Fatsa Orta Büyük Cami'ye getirildi. Trafik kazasında hem eşini hem küçük kızını kaybeden ve güçlükle ayakta durabilen Erol taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Tezin ailesinin yanı sıra Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ve yakınları katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızı toprağa verildi.

Kaza, geçtiğimiz Pazar akşamı gece saatlerinde Fatsa ilçesi, Kurtuluş Mahallesi mevkii, Samsun-Ordu karayolunda meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre Ömer Y. yönetimindeki 55 FF 223 plakalı cip, yolun karşısına geçmeye çalışan Saniye ve kızı Nisa Nur Tezin'e çarptı. Kazada, çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan ve ağır yaralanan anne ve kızı, kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılıp ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Anne ve kızı burada yapılan  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, Sürücü Ömer Y. İse polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Editör: TE Bilişim