"İnsan odaklı hizmet dönemimiz yeni dönemde daha hayırlı olsun" diyerek konuşmasını başlayan Başkan Demci, mahallelerde planlanan 2019 yatırım programına ilişkin bilgiler verdi.

Demirci, seçimlerin ardından 44 mahallede %50 değişime gidildiğine de değinerek, göreve yeni başlayan mesai arkadaşlarına tavsiyelerde bulundu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: "İnsan odaklı hizmet dönemimiz inşallah bu dönem daha hayırlı olur. Gelişen, değişen Türkiye'de bizde ilçe olarak inşallah bu işten nasibimizi alır, daha iyisini yapıp üstüne koyarak gideriz diye düşünüyorum. Değerli arkadaşlar seçim dönemi bitti, çalışma dönemi başladı. Seçim geride kalalı bugün 31 gün oldu, hepimiz mazbatalarımızı alarak göreve başladık.  Akkuş'ta 44 mahallemizde %50 değişim yaşadık. Milletimiz böyle teveccüh gösterdi, bu şekilde bir de karar verdi, saygı duymak gerekir. Daha öncede söylediğim gibi geçmişle hiç uğraşmadım, geçmişi konuşmadım, geçmişe takılmadım. Benim bütün arkadaşlarıma tavsiyem geçmişteki arkadaşlarımız iyi idare etse biz olmazdık, siz olmazdınız.

Mutlaka bu tür toplantıları önemseyin, bu toplantılarda değişik insanlar tanıyacaksınız, farklı fikirler duyacaksınız, yeni fikirlerle tanışacaksınız. Bu nedenle toplantıları mutlaka önemsemenizi istiyoruz. Hayatımızda öğrenmeyi hiç bir zaman geri planda tutmayalım. Vatandaşımızın sorunlarına cevap verecek bilgi birikim ve donanımda olmamız lazım. İdareci olmamız hasebiyle mütevaziliğimizi asla elimizden bırakmamalıyız. İnsanlarla ilişkilerimizi iyi tutalım, çok aykırı bir insanın yanına gidip konuştuğunuzda mutlaka ikna edeceğiniz bir konu olur. Mahallelerimizde mağdur, yoksul, kimsesiz ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımlarda adil olalım" dedi.

Toplantıda Başkan Demirci'ye Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Cayıroğlu ile Daire Amirleri de eşlik etti.

Editör: TE Bilişim