Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulmuş olan ULMER-Hükümet Liderlik Okulu, düzenlediği programlar ve bunların yanı sıra hazırladığı projeler ve seminerler vasıtasıyla geleceğin liderlerini yetiştirmeyi, katılımcılarını günümüz dünyasındaki önemli konular hakkında bilgilendirmeyi amaçlayarak katılımcılara sertifika programları düzenlemektedir. Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Yerel Yönetimler Akademisi 22 sertifika programına davetli konuşmacı olarak katılarak, Değişen Dünyada Yeni Belediyecilik Anlayışı üzerine katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

BAŞKAN TEPE: “YEREL YÖNETİMLERDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLARI VE VATANDAŞLARIN DEĞİŞEN TALEPLERİ ETRAFINDA ŞEKİLLENEN YENİ NESİL BELEDİYECİLİĞİ ELE ALDIK”

Düzenlenen etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, “Öncelikle Gülyalı’da ortaya koyduğumuz başarılı çalışmalarımızın bilimsel camiada fark edilerek bu önemli organizasyona bizleri davet eden organizasyon kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel Yönetimler alanında yüksek lisans yapmış bir belediye başkanı olarak bu alanda eğitim alan genç kardeşlerimizin etkinliğe olan ilgilerinin yüksek olmasını görmek oldukça heyecan verici. Dünya müthiş bir değişim ve dönüşümün içerisinde. Her alanda bu değişimi görüp ayak uydurmak gerekiyor. Başarılı yöneticiliğin sırrı artık çağdaş yaklaşımları takip etmekte yatıyor. Etkinlik aracılığıyla hem bu tespitleri hem çocukluk döneminden itibaren yerel yönetimler alanında gözlemlediğim farklılıkları hem de günümüz dünyasında değişen vatandaş talepleri etrafında şekillenen yeni nesil belediyeciliği ele aldık. Bilimsel yaklaşımları takip ederek güncel kalmayı ve Gülyalı’da yeni başarı öyküleri yazmayı sürdüreceğiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim