Altınoırdu Belediye Başkanı Aşkın Tören 'Babalar Günü' nedeniyle yayımladığı mesajında, anne ve babaların ailenin yapı taşı olduğunu aktaran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, çocukların geleceğe hazırlanmasında tüm anne ve babaların ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi. Hem annelerin hem de babaların gönüllerinin bir gün değil her gün hoş tutulması gerektiğini ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aileyi oluşturan yapı taşlarından olan anne ve babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız ise aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.  Bu vesileyle bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği veren, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan; fedakarlığın ve merhametin simgesi, evlatlarının kahramanı, koca yürekli tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor; aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

Editör: TE Bilişim