SILA’NIN VE ÇÖLYAK HASTALARININ BESİNLERİNİ BÜYÜKŞEHİR KARŞILAYACAKKumru ilçesinde ikamet eden ve 7 yaşındaki çölyak hastası kızları Sıla için başvuruda bulunarak glütensiz özel gıda için destek isteyen Danacı ailesinin isteğine kayıtsız kalmayan ekipler, hem Sıla’nın hem de il genelinde bulunan çölyak hastalarının glütensiz besin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı. 

7 YAŞINDAKİ ÇÖLYAK HASTASI SILA’YA GLÜTENSİZ BESİN PAKETİ

7 yaşındaki çölyak hastası kızları Sıla için talepte bulunan Danacı ailesinin istediğini geri çevirmeyen Büyükşehir Belediyesi, ekiplerini hemen harekete geçirerek küçük kızın ikamet ettiği Kumru ilçesine gitti. Sıla için özel hazırlanan glütensiz kek karışımı, un, ekmek karışımı, makarna, kurabiye, susamlı çubuk gibi ürünlerin bulunduğu paket ailesine teslim edildi.

Danacı ailesi, kendilerine dönüş yaptıkları ve taleplerine kayıtsız kalmadıkları için memnuniyetlerini dile getirerek Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

HİZMETTEN YARARLANMAK İÇİN BÜYÜKŞEHİRE MÜRAACAT EDİLECEK

Büyükşehir Belediyesi Sıla’nın yanı sıra Ordu’da bulunan çölyak hastalarının da glütensiz besin ihtiyacını karşılayacak.

Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunarak bu hizmetten yararlanabilecek. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim