Toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, Çevre Dostu 1000 Okul Projesi ile 10.000 Okul Projesi kapsamında yürütülen faaliyetler, 2022-2023 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitimin planlanması, köy ve benzeri yerleşim yerlerinde açılacak okullarla ilgili yapılan planlamaların değerlendirilmesi, YKS ve LGS sonuçlarının değerlendirilmesi ve TEKNOFEST Ordu Sergisi için yapılacak çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.

İl Millî Eğitim Müdürü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm ilçe müdürleri tarafından okunan Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın "İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı" kitabının değerlendirmesi yapılarak kitap ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin talep ve önerilerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Değerlendirme toplantısına katılmak üzere Altınordu ilçemizde bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek kurulan AR-GE Merkezini ve okulda yapılan çalışmaları yerinde gördü.

İlçemizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini ve örnek çalışmaları yerinde gören İlçe Millî Eğitim Müdürleri, Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezini de ziyaret ederek Dijital Tasarım Atölyesi, Robotik Mekatronik Atölyesi, Teknoloji Tasarım Robotik Dersliğinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim