Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarete Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyeleri ve Ordu Bahçeşehir Koleji idarecileri de katıldı.

ENVER YÜCEL: “ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Ziyarette konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Ordu ve Altınordu için hayırlı olacağına inandığını söyledi. Ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Yücel, “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin buradaki varlığı Ordu için Altınordu için hayırlı olacağına inanıyorum. Bizde bu süreçte üzerimize düşen ne varsa, bölgeye, belediyemize ve ilimize elimizden gelen her ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

BAŞKAN TÖREN: “SAYIN ENVER YÜCEL, ÜLKEMİZİN BAYRAĞINI, SANCAĞINI VE MİSYONUNU KITALARA ULAŞTIRMIŞ BİR EĞİTİM NEFERİDİR”

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Enver Yücel ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Tören, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sayın Enver Yücel’e teşekkür ediyorum. Şehrimiz adına, hemşehrilerimiz adına, bu toprakların bağrından çıkmış, bu ülkenin bayrağını, sancağını ve misyonunu neredeyse tüm kıtalara ulaştırmış bir eğitim neferi gönüllüsü, yatırımlarıyla ve en önemlisi insana yaptığı yatırımlarla bizlere rol model olmuş, Sayın Enver Yücel’i Altınordu Belediye’mizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Sayın Enver Yücel’e ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören tarafından, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’e çiçek ve günün anısına hediye takdim edildi.

GENÇ İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören daha sonra Altınordu Belediye Meclis Salonunda Altınordu Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve Ordu Genç İş Adamaları Derneği üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET

Gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından heyet, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’i de makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş-alışverişinin yapıldığı ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim