23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimleri için Teşkilat Başkanı Muhittin Konca ve Belediye Başkanları ile İstanbul’da bulunan İl Başkanı Halit Tomakin, Bağcılar Belediyesi Halk  Sarayında Bayrampaşa eski belediye başkanı  Hüseyin Bürge’nin kızı ve Ordulu iş adamı Soner Yiğit’in düğün merasiminde Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile  görüştü.

Başkan Tomakin, düğün vesilesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulduğunu ifade ederek, kendilerinin, “Tomakin Ordulu hemşehrilerime en kalbi selamlarımı söyle, Orduluların vefasını sadakatini hiçbir zaman unutmam, Ordu’nun istek ve talepleri her zaman bizim önceliğimizdir” dediğini belirtti.  

Başkan Tomakin, görüşmeye ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’daki Ordulu hemşerilerimizin Belediye Başkanlığından beri  kendisini her zaman desteklediklerini söyledi. Orduluları her zaman en yakınında hissettiğini ifade ettiler, biz de kendilerine  23 Haziran İstanbul seçimleri ile ilgili hemşeri çalışmalarımızı aktardık. Seçim çalışmalarında bulunmak üzere İstanbul’a  4 sefer geldiğimizi ve son gelişimizde 19 ilçe başkanı ile yaklaşık 10 gündür İstanbul’da bulunduğumuzu söyledik. Hemşeri derneklerinin yanı sıra nerde bir Ordulu var ise ziyaret ederek İstanbul seçimleri için desteklerini istediğimizi ifade ettik.”

Editör: TE Bilişim