Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen sergiye Kaymakam Mehmet Yapıcı ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Aybastı ilçesindeki şehit cenazesine gitmeleri nedeniyle katılamazken Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş, Ruhi Özbay ve İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yarbay Halit Gülten, Muharip Gaziler Derneği Ordu Kurucu Başkanı Abdullah Erarslan ve resmi daire müdürleri katıldı.


 Fettullahçı terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 gecesinde gerçekleşen darbe kalkışması gecesinde yaşananların yer aldığı fotoğrafların yer aldığı serginin incelenmesi ile program sona erdi.


 Muharip Gaziler Derneği Ordu Kurucu Başkanı Abdullah Erarslan sergi sonrası yaptığı açıklamada enerjisi yüksek gençlikle bu vatana her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “O gece gördük ki bu vatana sahip çıkıldı. Bu vatanın alt yapısını hazırlayan şanlı geçmişimizi, değerli büyüklerimizi değerli ilim adamları ve irfan sahiplerini teşekkürle yad ediyoruz, rabbim onlardan razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim