Ordu’nun Fatsa ilçesi Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde çalışan 20 yaşındaki Tahir Dayak gece mesai çıkışı kendi kullandığı otomobille evine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin duvarına çarptı.

Kazada ağır yaralanan Tahir Dayak, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu sabah hastaneden alınan Tahir Dayak’ın cenazesi için evinde alınan helalliğin ardından Fatsa’nın Meşebükü Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan namaza ailesi ve yakınlarının yanısıra Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ile çok sayıda kişi katıldı. Genç Tahir’in cenazesi, daha sonra dualar ve gözyaşlarıyla birlikte Meşebükü Mahallesi aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan Tahir Dayak'ın babası Telat Dayak'ın geçen yıl aynı yerde trafik kazası geçirdiği ve felçli kaldığı öğrenildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim