Paletli Yüzme Türkiye Yaz Şampiyonası Ordu’da yapılacak.

Ordu’da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “Ordu’da düzenlenen sportif faaliyetler her geçen gün artıyor özellikle son üç yılda olduğu gibi 2019 yılında da büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Salonlarımızın bakımlı olması, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması, personelimizin çalışkanlığı, Başta Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Kaymakamlarımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın ve Kurum Müdürlerimizin spor organizasyonlarına destek vermesi ile ilimizde spor ivme kazandı” dedi.

500 KİŞİ KATILACAK

Paletli Yüzme Türkiye Yaz Şampiyonası hakkında bilgi veren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “12-14 2019 tarihleri arasında Ordu’da Paletli Yüzme Şampiyonası yapılacak. İlimizde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya Türkiye’mizin her köşesinden 300 sporcu, hakem, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 500 kişi katılacak. Bu şampiyona ilimizde Sualtı Sporlarının gelişmesi için çok önemli. Bu şampiyona İle birlikte ilimize getirdiği ekonomik katkı yanında Sualtı Sporlarımızdaki sporcu sayısının artmasına şüphesiz vesile olacaktır” dedi.

“Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Genç ayrıca, Türkiye Sualtı Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Şahin Özen’e şampiyonayı Ordu’da yaptırdığı İçin teşekkür ederek; “ Federasyon Başkanımız İle bundan sonrada Ordumuzda güzel faaliyetler yapmaya talihliyiz. Ordumuz artan sporcu sayısı İle yaptığı başarılı spor organizasyonları İle adından sürekli söz ettirir oldu. İl Müdürlüğümüzden desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, Belediyelerimize ve kurumlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim” dedi.  Haber: Ercan BÜLBÜL

Editör: TE Bilişim